Geluidforum.nl forum index
 Adverteerders 


 FAQFAQ   ZOEKENZOEKEN   GebruikersGebruikers   Registreer (NIET verplicht!)Registreer (NIET verplicht!)   ProfielProfiel   InloggenInloggen

Algemene Voorwaarden

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Geluidforum.nl forum index -> Informatie over dit forum
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Geluidforum
Site Admin


Sinds: 2-3-2006
Berichten: 2687

BerichtGeplaatst: Ma Mrt 13, 2006 1:13 pm    Onderwerp: Algemene Voorwaarden Reageer met quote

Voor vragen en opmerkingen mail naar: info@noiseconsult.com

Artikel 1.
Het GELUIDFORUM is een gratis dienst. Alle onderdelen van het forum kunnen vrij en zonder registratie worden gelezen. Ook het plaatsen van onderwerpen is, behoudens een aantal delen van het forum, openbaar. Plaatsingsrechten voor bepaalde onderdelen van het forum zijn voorbehouden aan de leden, de gebruikers. Het lidmaatschap staat open voor een ieder, mits niet eerder van het forum verwijderd.

Artikel 2.
Door registratie (het aanmaken van een persoonlijke account) verklaart gebruiker kennis te hebben genomen van en akkoord te gaan met de Algemene Voorwaarden.

Artikel 3.
De gebruiker dient zich te houden aan de ‘nettiquette’. Verder dient de gebruiker zich te houden aan de Algemene Voorwaarden, de huisregels die zijn opgesteld in de algemene FAQ en indien van toepassing de specifieke policy van bepaalde forumonderdelen.

Artikel 4.
De gebruiker is verantwoordelijk voor berichten en/of topics gepost middels de aan zijn/haar UserID/password gekoppelde account. De gebruiker dient zorgvuldig met de aan hem/haar ter hand gestelde user/password-combinatie om te gaan.

Artikel 5.
Het GELUIDFORUM is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die voortvloeien uit het gebruik van de GELUIDFORUM forumomgeving.

Artikel 6.
Het GELUIDFORUM aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot het gebruik van het GELUIDFORUM Forum.

Artikel 7.
Het GELUIDFORUM behoudt zich uitdrukkelijk het recht voor om een gebruiker zonder opgaaf van reden de toegang te ontzeggen.

Artikel 8.
De gebruiker is ten alle tijde gerechtigd om zijn/haar account eenzijdig op te zeggen. De gegevens van de desbetreffende account zullen op verzoek worden verwijderd. De berichten op het GELUIDFORUM echter niet, aangezien zij integraal onderdeel uitmaken van de discussies op het forum.

Artikel 9.
Het GELUIDFORUM houdt zich uitdrukkelijk het recht voor om de vormgeving en/of inhoud van postings en/of topics in het GELUIDFORUM zonder opgaaf van redenen te wijzigen of te verwijderen.
Artikel 10.
Misbruik van het GELUIDFORUM Forum resulteert in permanente uitsluiting van alle GELUIDFORUM diensten en faciliteiten.

Artikel 11.
Het aanbieden van en linken naar illegale / gestolen software en/of door copyright beschermde software op het GELUIDFORUM Forum is aanleiding tot onmiddellijke uitsluiting van alle GELUIDFORUM diensten en faciliteiten.

Artikel 12.
In gevallen die niet voorzien zijn in respectievelijk de algemene voorwaarden, de algemene FAQ of de specifieke policy van onderdelen van het forum (indien aanwezig), beslist de leiding van het GELUIDFORUM. Alle beslissingen die genomen worden door de leiding/crew van de GELUIDFORUM zijn definitief en bindend. Over deze beslissingen wordt niet gecorrespondeerd, tenzij een mogelijkheid tot beroep uitdrukkelijk wordt aangegeven.

Artikel 13.
Het GELUIDFORUM zal de door gebruiker opgegeven persoonsgegevens NIET gebruiken voor enig commercieel doel.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Geluidforum.nl forum index -> Informatie over dit forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1 
Ga naar:  
Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Geluidforum.nl topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.