Geluidforum.nl forum index
 Adverteerders 


 FAQFAQ   ZOEKENZOEKEN   GebruikersGebruikers   Registreer (NIET verplicht!)Registreer (NIET verplicht!)   ProfielProfiel   InloggenInloggen

Welkom! Lees eerst deze 'huisregels'

 
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Geluidforum.nl forum index -> In het huis
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
Geluidforum
Site Admin


Sinds: 2-3-2006
Berichten: 2687

BerichtGeplaatst: Ma Mrt 13, 2006 4:10 pm    Onderwerp: Welkom! Lees eerst deze 'huisregels' Reageer met quote

Welkom op dit (deel van het) forum. Lees vóór je post of reageert even de ‘huisregels’ voor dit deel van de site:

Berichten plaatsen en reageren op dit deel van GELUIDFORUM

Wie
Op dit deel van het forum kunnen ook gebruikers zonder dat ze zijn geregistreerd een bericht of reactie plaatsen. Berichten en reacties van niet-geregistreerde bezoekers zijn als zodanig herkenbaar (aanduiding ‘Gast’ in de naam of onder de naam).

Wat
Berichten dienen niet alleen over (hinderlijk) geluid te gaan, maar ook te passen binnen het onderwerp van dit deel van GELUIDFORUM. Moderators kunnen je bericht eventueel verplaatsen naar een meer passend deel van GELUIDFORUM.

Hoe
Plaats en reageer met respect en begrip. Domme vragen bestaan niet en nieuwe bezoekers hebben soms wat tijd nodig om hun draai te vinden op het forum. Maak gerust gebruik van smileys om mogelijk ongenuanceerde ogende teksten toe te lichten.

Verder is er uiteraard geen plaats voor beledigingen, racisme, reclame (SPAM), schokkende zaken en pornografie.

Voor vragen of opmerkingen of het melden van mis(ver)standen kun je altijd mailen met de forumbeheerder via info@noiseconsult.com.

Linken
Op dit forum wordt fanatiek gemodereerd op SPAM. Voor geregistreerde gebruikers zijn er binnen GELUIDFORUM verschillende vormen van promotie van hun bedrijf of site mogelijk (lees hier meer daarover), zodat het plaatsen van links naar eigen sites niet nodig is.

Wil je verwijzen naar een bedrijf, geef dan minimaal twee alternatieven (als die er zijn) of verwijs liever nog naar een portal, bijvoorbeeld geluid.startpagina.nl.

Bronnen vermelden
In berichten en reacties kun je foto’s en afbeeldingen plaatsen, mits deze elders zijn ‘gehost’. Plaats je foto’s en afbeeldingen van derden, denk dan aan een bronvermelding, direct onder de foto of afbeelding.

Misbruik
Als je je niet aan onze huisregels houdt, kunnen moderators je berichten wijzigen of verwijderen. Bij herhaaldelijk misbruik kan je account of IP-adres worden geblokkeerd. Je kunt dan niet meer deelnemen aan discussies.

Door gebruik te maken van dit forum verklaar je je bekend en akkoord met deze huisregels.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel
Berichten van afgelopen:   
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk    Geluidforum.nl forum index -> In het huis Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 1



 
Ga naar:  
Je mag nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
Geluidforum.nl topic RSS feed 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group.